Peutergym 3 x per week

**I.V.M DE MAATREGELEN VANWEGE CORONA, IS ER TOT EN MET 16 MEI GEEN PEUTERGYM.

Peutergym met ouder, opa of oma.

Meedoen aan de peutergym kan en is vrijblijvend. U betaalt de eerste keer €4,-contant per kind, daarna kunt U een 5 of 10 rittenkaart (€20,-/€40,-) aanschaffen, of contant blijven betalen. Bewaar u RITTENKAART goed! U blijft zelf verantwoordelijk voor het behoud van deze rittenkaart. *Mocht u de strippenkaart kwijtraken of vergeet u hem mee te nemen naar de peutergym. Dient u op dat moment de les contant te betalen, totdat u de kaart weer gevonden heeft. Per 1/1/2021 gaat u €4,- betalen per les peutergym & voor een 5 rittenkaart €20,- & een 10 rittenkaart €40,-

Door CORONA MAATREGELEN zijn er nu wel wat beperkingen, zo ook het aantal peutertjes per les. **Niet meer dan 1 volwassene op 1 of 2 peuters. **U kunt meedoen met de kleine wanneer het U uitkomt. Van te voren opgeven voor de les is noodzakelijk, dit i.v.m maximum aantal deelnemers per les. **Desinfectie is aanwezig. **Wij hopen dat U zich als volwassenen aan de 1,5 meter afstand houd. **Laten we er met z’n allen voor waken dat veiligheid voor iedereen en het sport plezier van de peuters voorop staat!!!

Controleer altijd even de actuele mededelingen onder het menu Welkom.

Dagen, tijden en locaties

Dinsdag 9.45 – 10.30 uur, POELDIJK – De Nieuwe weg, Bernardolaan 18

Woensdag 9.00-9.45 uur POELDIJK – De Verburch-hof, de Ruijtbaan 81

Donderdag 10.15-11.00 uurMONSTER – Sporthal De Wielepet, Heidseweg 9

** STOPLICHTEN PEUTERGYM!!! 12, 13 & 14 Januari 2021

Heeft uw peuter ook zoveel energie? Kom dan gezellig meedoen en beweeg samen. Uw peuter kan al meedoen vanaf 1 jaar of vanaf het moment dat hij / zij (bijna) zelfstandig kan lopen. Zo zijn de activiteiten erop gericht om het lichaam van de peuter, de zintuigen, het waarnemingsvermogen en de weerbaarheid te stimuleren. Zo ook de interactie tussen begeleider (lees: ouder, opa, oma of oppas) en peuters onderling spelenderwijs te ontwikkelen en te stimuleren. De begeleider heeft bij de peutergym een belangrijke rol. De begeleider zorgt er voor dat de peuter op een veilige doch speelse manier zijn/ haar energie kwijt kan. Als begeleider van de peuter, blijft u uiteraard verantwoordelijk voor het doen en laten in de gymzaal met de peuter. Aanbevolen kleding advies voor een veilige les is een sportbroekje met een T-shirt, antislipsokken of op blote voeten.

Themadagen peutergym

  • Blote voeten peutergym (lopen over verschillende soorten materialen)
  • Opa en oma kijk en doe mee dag
  • Knuffeldieren kijkdag
  • Pieten peutergym met daarna het behalen van het zwarte pieten hulp diploma
  • Peutergym met losse materialen( hoepels, ballen, zandzakjes)
  • Zang en beweeg liedjes

Voor meer informatie zie dagelijks nieuws op Facebook, Instagram, Twitter

Heeft u verder nog vragen kunt u altijd contact met mij opnemen.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close